Το SportFIT.gr θέλοντας να μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είναι κοντά σας καθημερινά από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι από Δευτέρα έως Παρασκευή για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα: 212-1065065 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο: info@sportfit.gr

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


1 . ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. Σε περιπτώσεις που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν , θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν προς αλλαγή στην διεύθυνσή μας με χρέωση δική σας (Του πελάτη). Η αποστολή του προϊόντος που θέλετε να αλλάξετε επιβαρύνει εσάς (Πελάτης).Σε οποιαδήποτε περίπτωση , θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Για να γίνει η αλλαγή θα πρέπει η κατάσταση του προϊόντος  να είναι σε άριστη κατάσταση με τα ταμπελάκια του και οτιδήποτε  άλλο το συνοδεύει . 

2 . ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ  Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε ή σε ποσότητα μεγαλύτερη από αυτή που παραγγέλθηκε.  Σε κάθε περίπτωση αποστολής προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας.Σε κάθε περίπτωση που το προϊόν κατά την παράδοση έχει συσκευασία τόσο κατεστραμμένη (ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της) ώστε αυτό να επηρεάζει/επιδρά στην χρήση του/κατανάλωσή του. Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν. Στις ανωτέρω παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, το Sportfit.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής.

3 . ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  • Το κόστος των αποστολών για την εταιρεία μας εξαρτάτε από την περιοχή που θα στείλουμε την παραγγελία , τα όρια που θέτει ο πελάτης τον όγκο / βάρος .Παρότι η χρέωση για την εταιρεία μας είναι διαφορετική για κάθε παραγγελία και πολλές  μεγαλύτερη από τα 3.5 ευρώ εμείς επιδοτούμε την κάθε αποστολή και χρεώνουμε σταθερά 3.5 ευρώ για κάθε αποστολή. Σε περίπτωση αλλαγών ή επιστροφής χρεώνουμε στον πελάτη τη διαφορά που έχουμε επιδοτήσει ( απορροφήσει) . 
  • Για κάθε επιστροφή που ο πελάτης επιθυμεί να μη γίνει αλλαγή με άλλο προϊόν αλλά επιστροφή χρημάτων επιστρέφετε η αξία του προϊόντος μειωμένη των παρακάτω ποσών α. το επιδοτούμενο ποσό των μεταφορικών  β.της απασχόλησης του προσωπικού μας που χρεώνεται ελάχιστα 15 ευρώ  γ. οι κρατήσεις που έχουν γίνει από πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή pay pal.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ  

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ